Lysgaranti: 100% fornøyd

Visste du at nille er den butikkjeden som selger mest lys i Norge?
Har du lagt merke til at våre lys nå er merket med "100% fornøydgaranti"-klistremerker? Vi drister oss til å påstå at vi er best på lys i landet, men det trenger du slettes ikke ta vårt ord for. Alt vi ønsker, er at du prøver oss og gjør deg opp din egen mening. Vi fyller 30 år i år, så vi begynner å få lang erfaring med å plukke de rette lysene. Vi mener vi har det største og bredeste utvalget av lys i alle vanlig former og fasonger, men kom innom oss og se om du finner det du ønsker deg!

Lys er vårt mestselgende produkt og vi er så stolte av, og sikre på, at våre lys er av ypperste kvalitet, at vi nå har innført en 100% fornøydgaranti! Med andre ord – du risikerer ingenting ved å prøve oss og se om vi kan leve opp til denne tøffe ambisjonen!


Fra nå av er alle lys fra nille merket med lysgaranti! 

Hva betyr lysgaranti for deg som kunde?

Vi garanterer at du blir 100% fornøyd med lysene du kjøper i våre butikker. Om noe skulle være feil med lyset eller du ikke er fornøyd, kan du ta med lyset tilbake til butikken. Du vil da få et nytt lys tilbake, tilsvarende det du har levert inn. Du kan også velge å få pengene tilbake om du ønsker det fremfor å få et nytt lys.

Garantien er altså så enkel som plakaten over sier: 
Er du ikke fornøyd med lyset, får du pengene tilbake.

Ettersom vi er veldig opptatt av lys, og er din lysbutikk nummer èn, ønsker vi å minne om sikkerhet og lysvettregler i denne forbindelsen. Alle våre kunder ønsker lys som brenner riktig og pent, hvor ikke stearinen renner og hvor sikkerheten er ivaretatt i forhold til brannfare, overtenning og annet. Vi råder deg derfor til å lese gjennom lysvettreglene under, slik at du kan nyte tente lys i de fine, mørke månedene vi nå har foran oss.


De viktigste huskereglene for levende lys
 • Forlat aldri et brennende lys uten tilsyn
 • Brennende lys må holdes utenfor barn og dyrs rekkevidde
 • Hold avstand mellom lysene i en lysgruppe, ca 10 cm mellom hvert lys
 • Veken skal ikke være lenger enn 1 cm lang, er den lenger må den klippes ned før lyset tennes
 • Plasser lys i god avstand fra brennende materiale
 • Ikke plasser lys i nærheten av varme flater
 • Lys skal aldri stå i nærheten av trekk
 • Sett aldri lys direkte på bord/gulv, bruk egnet lysfat eller lysholdere
 • Sett alltid telys i egnet holder med god ventilasjon, slik at det ikke blir for varmt
 • Flytt aldri på et påtent lys
 • Påse at lyset står på et rett underlag
 • Skulle uhellet være ute; slukk aldri levende lys med vann

22 kommentarer:

 1. Nille har fantastisk lys....men hvor har dere gjordt av flytelysene da - de er/var min absolutte favoritt. Håper de kommer tilbake!!!

  SvarSlett
 2. Please kom tilbake med flytelysene!!! Savner de!!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg vært innom 3 Nille butikker, men ingen kan hjelpe meg med flytelys????

  SvarSlett
 4. Hvor er det blitt av de fantastiske flytelysene til Nille - nå er det jo snart advent/jul og jeg skulle så gjerne hatt noen .....men det er ingen å finne og ingen som kan fortelle meg om de kommer eller ikke?????

  SvarSlett
 5. Hei!

  Takk for deres interesse for flytelys.

  Flytelysene sluttet vi å selge i våre butikker for snart ett år siden, ettersom de rett og slett ikke solgte så godt som vi skulle trodd. Det kan komme inn igjen i enkelte sesonger eller i enkelte kampanjer, og da vil du kunne finne informasjon om det i våre kataloger eller i sosiale medier.

  Håper du finner det du er på jakt etter - vi ønsker deg en strålende dag videre!

  SvarSlett
 6. Hei.
  Hentet fra tekst over: hvor ikke stearinen renner...
  Hva er lysene laget av? Er det 100% stearin???

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Våre mimosa glatte kubbelys er laget av 100% parafin. Vi har kun få produkter som er laget av stearin og det er telysene i 80 pakk og noen av julelysene vi hadde (stakelys), men da står det alltid på at det er 100% tearin. Ellers står det ikke merket.

   Alle lys kan renne. Det er hele tiden en kombinasjon av smelte pkt på voksen og tykkelsen på veken. Stearin er hardere og tåler mer varme og har derfor en tykkere veke. Stearing egner seg best som stakelys og telys. Det opplees som litt vanskeligere å kontrollere flammen på kubbelys.

   Følger man lysvettreglene - kan man være med å sørge for lys som både brenner pent og sikrere. Husk! Gå aldri fra et levende lys!

   Slett
 7. Hva med soting ? jeg trodde at parafin soter mer enn stearin - men det er kanskje feil?

  SvarSlett
 8. Er det uheldig for inneklimaet å brenne lys av 100% parafin? Jeg ønsker et utfyllende svar på hvorfor det isåfall ikke skulle være det. Takk.

  SvarSlett
 9. Hei.
  Jeg er storforbruker av lys og kjøper mange lys hos -nille hvert år. Ved juletider var jeg på -nille i Mandal og Bunkra og ble glad for de store kubbelysene, supert å kunne få kjøpt så gedigne kubbelys.
  Jeg kjøpte også en mengde Røde Ruglete kubbelys som jeg lurer på om Kan ha vært årsak til at det er Veldig sotete i huset nå. Har andre opplevd noe liknende, og hva er eventuelt et godt råd for å løse problemet ? Det er Virkelig Kullsort enkelte steder.
  Dette skremmer meg imidlertid IKKE fra å gå til -nille for å handle lys i hyggelige omgivelser i en meget spennende butikk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sissel!

   Takk for at du gir oss tilbakemelding. Ut fra din forklaring er det vanskelig å si hva som gjør at lysene soter hos deg. Dersom lys får for lite luft - kan de sote. Lys som også står i trekk kan blafre og begynne å sote.

   Ellers så lysvett så viktig for oss at vi har flere ganger tipset våre følgere om hvordan levende lys bør behandles.
   Disse innleggene kan leses på vår blogg; http://blogg.nille.no/2011/09/tenn-et-lys.html

   Vi ikke fått mange klager på våre lys. Du må gjerne sende oss noen bilder av hvor og hvordan du har brent lysene. Sende oss dette i såfall til epost nille@valen-utvik.no

   På forhånd takk - og ha en fin tirsdagskveld!

   Slett
  2. Takk for Rask tilbakemelding!
   Jeg skal sende en Mail, så finner vi nok greit ut av dette :-)

   Slett
  3. Hei

   Er fornøyd med T- lysa, men dei kubbelysa fra mimosa kjøpt før jul, dei osa,, fælt.
   laga av parafin leser eg her, tror det er forklaringa. de fikk nok luft, sto uten glass rundt.
   Vil helst ha 100 prosent stearin lys.

   klem,

   Slett
 10. Hei, er alle deres lys fri for palmeolje? Jeg vil helst ikke brenne ned regnskogen :)

  SvarSlett
 11. Kjøpte T-lys i gjennomsiktig plast fra Nille og satte i en åpen lysestake. Sørger alltid for at veken sitter rett, men plasten i T-lyset tok fyr og ødela hele lysestaken min. Har opplevd før at plasten har tatt fyr, men da gikk det bra. Disse lysene må da være farlige???

  SvarSlett
 12. Hei, har ikke den gode opplevelsen av å kjøpe lys hos Nille, har blitt fortalt av de bak disken at det er lysgaranti, men det gjelder jo ikke. Disse plastkoppene på telysa smelter, det er jo direkte farlig (brannbombe) , vanlige kubbelys brenner ut på 15-20 minutter og spraker og freser. Kommer du til butikken å spør om garanti og vil bytte inn alle de du har kjøpt på oppfordring så får du bare nei.
  Jeg har nå kassert 5 pakker telys og 15 stk kubbelys som ikke holder mål.
  Nå har jeg kjøpt lys andre steder, ja jeg bruker lys hver dag...

  SvarSlett
 13. You will agree with me that women are generally synonymous to fashion. And one of the fashion Coach Handbags Clearance that women adore so much when they want to look fashionable and thus look beautiful, is fine looking attractive and quality New Air Jordan Shoes. Thus, in as much as women love putting on quality fine looking Cheap Air Force Ones, research has confirmed that women just don't throw money around like their opposite counterpart, so quality fine looking MK Outlet they prefer, but they also prefer buying them cheap. An increasing number of people these days are finicky about the kind of Air Jordan Sale they wear. While almost everyone wants to wear the latest Michael Kors Factory Outlet and trendiest Cheap Yeezys not many are prepared to shell out exorbitant amounts of money for these. Therefore, if you want to know insider secrets to buy cheap Coach Factory Outlet Online read on to know more. (Article Source From Coach Outlet Clearance Sale)

  SvarSlett
 14. JOIN THE GREAT ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND LIVE A BETTER AND HAPPY LIFE. WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES,FAME AND POWERS. Are you a business,Man or woman,politician,musician,pastor,lawyer,actor,actress,banker, and you. want to be rich, powerful and be famous in life. You can achieve your dreams by being a member of the Great ILLUMINATI brotherhood. With this all your dreams and heart desire can be fully accomplish, if you really want to be a member of the great ILLUMINATI brotherhood, Note: New members are rewarded with 1,000,000 US Dollars A Golden Ring and a monthly payment of 50k$ will be offered, that will protect and guild you from enemies, and a free visa to the temple. No human sacrifices or sharing of blood .if you are really interested contact us today on via email: illuminatitemplemas999@gmail.com OR whatsapp +1 4695879337

  SvarSlett
 15. Гарні новини !!! Гарні новини !!!,
  Хочу жити багатим, здоровим і
  знамените життя? Хочеш негайно розбагатіти і позбутися страждань? Ви хочете, щоб світ знав вас і слухав? коли ти говориш. Хочеш бути при владі й контролі? якщо так, то тут
  це слушна порада - вступайте в "ОСВІТНИЧУ ОРГАНІЗАЦІЮ", можете запитати
  "Як я можу приєднатися?" Відповідь проста, все, що вам потрібно зробити, це
  зв’яжіться з нами через WhatsApp або електронною поштою (контактна інформація буде наведена нижче) УБИЙ СЕБЕ ВІД БІДНІСТЬ.
  Не соромтеся звертатися до нас, якщо вам будь-яким чином потрібна наша послуга

  Ось наша контактна інформація
  ПОШТА: illuminatilight676@gmail.com
  WHATSAPP ТА ДЗВОНИ: (+1 573-982-0773)


  ПОПЕРЕДЖЕННЯ: тільки тим, хто зацікавлений стати членом Церкви Сатани, дозволено відвідувати офіс або надсилати електронний лист на електронну адресу, наведену нижче. Не подавайте заявку, якщо ви не зацікавлені, і як тільки з вами зв’яжуться, дороги назад не буде. тому подумайте, перш ніж подавати заявку. УВАГА!!!

  SvarSlett

 16. Here comes an Easy way to become a member of the world's famous brotherhood {Illuminati}. For working class, Business men/ women, artist, Politicians that wants to become bigger, Powerful and Influential in the world, join us to become one of our official member today. You shall be given an ideal chance to visit the Illuminati circle after registration is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along protection, power, wealth and fame in life. You have a full access to eradicate poverty from your generation. It only an existing member of the circle of Illuminati that has the authority to introduce any member to the circle. So before you contact us, you must be above 18yrs and once you become a member you will be entitled to all the benefits for the rest of your life. So if you are ready to become a member, contact us on email: realilluminati0666@gmail.com or whatsapp on: +15672193821 , https://wa.link/frtr4f

  SvarSlett